دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و مجلسی در خانه
خمیر پیتزا :•: یک عدد
گوشت چرخ کرده :•: 300 گرم
پیاز :•: سه قاشق غذاخوری
روغن مایع :•:دو قاشق غذاخوری
قارچ :•: 300 گرم
فلفل دلمهای :•: دو عدد
سس گوجه فرنگی :•: چهار قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا :•: 500 گرم
نمک، فلفل و ادویه :•: به مقدار لازم
برای آموزش کامل تهیه خمیر پیتزا در منزل «« اینجا »» کلیک نمایید
دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و مجلسی در خانه
برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.در تابه ای روغن مایع سرخ کردنی بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن داغ شود بعد پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا کمی طلایی شود
سپس گوشت چرخ کرده را به تابه بیفزایید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند سپس فلفل،نمک،زردچوبه (اگر تمایل دارید در این مرحله آویشن هم بریزید) را اضافه کنید و همین طور گوشت را تفت دهید
تا کاملا احساس کنید پخته شده است و زیر شعله را خاموش کنید. فلفل دلمه ای را بشورید و ریز بشکل مربع برش دهید و به کناری بگذارید سپس قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید و ورقه ورقه برش دهید.
در سینی فر نصف قاشق روغن بریزید و با قلمو تمام کف سینی را چرب کنید.خمیر پیتزا را از یخچال در بیاورید و در سینی فر قرار دهید و روی آن را با سس گوجه فرنگی کاملا بپوشانید
و بعد روی سس پنیر پیتزا بریزید و سپس گوشت و فلفل دلمه ای و قارچ را بترتیب بریزید.یکی از بهترین ادویه ها که به راحتی از آن نمیشود گذشت و بنظر ادویه مخصوص پیتزا قارچ و گوشت است
بخاطر عطر و طعم عالی که به پیتزا میدهد آویشن است. اگر دوست داشتید برای یکبار هم که شده امتحان کنید و روی موادتان آویشن بپاشید.در آخر مجددا یکبار دیگر روی سطح مواد پنیر پیتزا بریزید.
سینی را در طبقه اول فر روی 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا به مدت 30 دقیقه پنیر آب شده و کف نان کمی طلایی شود تا کاملا پخته شود و پیتزا قارچ و گوشت در ظرف بگذارید و با سس قرمز نوش جان کنید.
اگر به جای گوشت چرخ کرده در پیتزا قارچ و گوشت از مرغ استفاده کنید پیتزا مرغ و قارچ معروف که طرفداران بسیاری در بین پیتزاها دارد تهیه کرده اید !
آموزش کامل طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت چرخ کرده خوشمزه و خانگی
:: برچسبها:
پیتزا قارچ و گوشت ,
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت ,
دستور پخت پیتزا قارچ و گوشت ,
درست کردن پیتزا قارچ و گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 375
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0